Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) aanvragen

Via dit formulier kunt u direct de uitvoering of toetsing van uw RI&E afsluiten. U kunt ook eerst de kosten bekijken en een offerte opvragen. Deze offerte ontvangt u per mail. Via de link in deze mail kunt u de aanvraag voor uw RI&E op een later moment afronden.

Als u onderstaande vragen beantwoordt, ziet u aan de rechterkant de prijs. Mogelijk is een offerte op maat nodig. Is dat het geval, dan staat dat direct vermeld.

Wat wilt u dat wij voor u doen?


In welke sector is uw bedrijf actief?

Hoeveel werknemers heeft u in dienst?

Op hoeveel fysiek gescheiden locaties moet de RI&E worden uitgevoerd?

Voor elke extra locatie wordt er € 648,- in rekening gebracht bij Uitvoering van de RI&E inclusief toetsing en € 486,- bij alleen de Toetsing van de RI&E. Indien de locaties verder dan 25 km uit elkaar liggen, berekenen wij hiervoor reistijd en reiskosten.

Is uw bedrijf recentelijk bezocht door de Nederlandse Arbeidsinspectie?


Bent u klant van ArboNed?


Heeft u aanvullende opmerkingen?

Bedrijfs- en contactpersoongegevens

Aanhef:Wilt u deze aanvraag direct afsluiten, dan hoeft u alleen nog akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en te kiezen voor ‘direct afsluiten’. U kunt er ook voor kiezen deze aanvraag eerst als offerte in uw mailbox te ontvangen. Via de link in die mail kunt u uw aanvraag op een later moment afronden. Uw gegevens zijn dan alvast ingevuld.

  • Het tarief is exclusief btw.
  • Het tarief is inclusief reistijd en exclusief eventuele reiskosten (€ 0,45/km). De reiskosten worden berekend vanaf de dichtstbijzijnde ArboNedvestiging. Indien er meer dan één locatie is en de locaties verder dan 25 km uit elkaar liggen, berekenen wij hiervoor reistijd en reiskosten.
  • Indien bij uitvoering of toetsing blijkt dat uw input onvolledig of onjuist is, behoudt ArboNed zich het recht voor om de bijkomende kosten aan u door te belasten. Uiteraard zullen wij u hier vooraf over informeren.
  • Dit aanbod is niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties of aanbestedingstarieven.

Hoe wij met uw gegevens omgaan, leest u hier.