Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) aanvragen

Via dit formulier kunt u direct de uitvoering of toetsing van uw RI&E afsluiten. U kunt ook eerst de kosten bekijken en een offerte opvragen. Deze offerte ontvangt u per mail. Via de link in deze mail kunt u de aanvraag voor uw RI&E op een later moment afronden.

Als u onderstaande vragen beantwoordt, ziet u aan de rechterkant de prijs. Mogelijk is een offerte op maat nodig. Is dat het geval, dan staat dat direct vermeld.

Wat wilt u dat wij voor u doen?


Bent u klant van ArboNed?


Hoeveel werknemers heeft u in dienst?

In welke sector is uw bedrijf actief?


Kunt u gebruikmaken van een branche-RI&E?Op hoeveel fysiek gescheiden locaties moet de RI&E worden uitgevoerd?

Voor elke extra locatie wordt er € 465,- in rekening gebracht. Indien de locaties verder dan 25 km uit elkaar liggen, berekenen wij hiervoor reistijd en reiskosten.
Is uw bedrijf het afgelopen jaar bezocht door de Inspectie SZW?


Heeft u aanvullende opmerkingen?

Bedrijfs- en contactpersoongegevens

Aanhef:Wilt u deze aanvraag direct afsluiten, dan hoeft u alleen nog akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en te kiezen voor ‘direct afsluiten’. U kunt er ook voor kiezen deze aanvraag eerst als offerte in uw mailbox te ontvangen. Via de link in die mail kunt u uw aanvraag op een later moment afronden. Uw gegevens zijn dan alvast ingevuld.

  • Het tarief is exclusief btw.
  • Het tarief is inclusief reistijd en exclusief eventuele reiskosten. Indien er meer dan één locatie is en de locaties verder dan 25 km uit elkaar liggen, berekenen wij hiervoor reistijd en reiskosten.
  • Dit aanbod is niet geldig in combinatie met andere kortingen, acties of aanbestedingstarieven.

Hoe wij met uw gegevens omgaan, leest u hier.